Jeugdsportfonds Breda

Welkom op de actiepagina van Jeugdsportfonds Breda. Wil je in actie komen en geld inzamelen dat direct ten goede komt aan kinderen uit de gemeente Breda, maak dan je actie door te klikken op start actie. Laat je sponsoren door vrienden, kennissen, relaties. Vertel aan iedereen die je kent dat je in actie komt voor het Jeugdsportfonds Breda. Heb je hulp nodig neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar mijnactie@jeugdsportfonds.nl. Vermeld er bij dat je in actie komt voor Breda.

Heel veel succes met actievoeren!

Jeugdsporftonds Breda

Actieteam Brda Jeugdsportfonds Breda

breda@jeugdsportfonds.nl

0630382648

Jelle vindt dat ALLE KINDEREN MOETEN KUNNEN SPORTEN !! Vind jij dat ook? Kom ook in actie voor het Jeugdsportfonds Breda en start een actie op deze website! Weten wat Jelle vindt? Bekijk Jelle's filmpje.

Wil jij, je voetbal team of hockeyclub een actie starten en GEEL kleuren? Maak dan je actie door te klikken op start actie. Laat je sponsoren door vrienden, kennissen, relaties. Vertel aan iedereen die je kent dat je in actie komt voor het Jeugdsportfonds Breda. Heb je hulp nodig neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar mijnactie@jeugdsportfonds.nl. Vermeld er bij dat je in actie komt voor JSFBreda.

Heel veel succes met actievoeren!

Jeugdsporftonds Breda