Van Ascoli Piceno over de appenijnen naar Roma (met de fiets....)

Ties van Andringa de Kempenaer

( Lid van team: GiRotary 2015 )

Normal 2bc7f212886f3297117bf00b9d36a74f454a57c2
van totaal € 300 (100%)

Ik ben Ties van Andringa de Kempenaer, chirurg in Friesland. Ik draag sporten een warm hart toe. Met name het onderhouden van gezondheid maar ook het sociale karakter van sport is in mijn beleving essentieel voor een goede ontwikkeling van onze kinderen, zowel fysiek als mentaal. In onze huidige cultuur van computers , smartphones en tablets komt fysieke inspanning vaak op een laag pitje te staan. Als dan ook nog er een financiële beperking bestaat voor ouders om hun kinderen lid te kunne maken van een sportvereniging dan staan die kinderen al op achterstand in hun streven naar een gezonde positie in de maatschappij.
De combinatie van het zelf sporten en geld genereren voor een goed doel als beschreven is meer dan de som der delen. Naast het fietsen zal ik dan ook financieel bijdragen om dit goede doel te ondersteunen. Helpen jullie mij om minimaal 300 euro bij te dragen ?
Je kan ook, zoals ik zelf ook graag doe, het nuttige met het aangename verenigen. Een doos wijn aanschaffen via mij betekent dat een deel van de opbrengst direct ten goede komt aan het jeugdsportfonds. Ik zal persoonlijk de doos bij je afleveren.