Wereld Duur Record Tennis

TC Kikkers
Normal e51c737d0fecd3fafdfd30ef50bfd29276a210f4
van totaal € 15.500 (21%)
Actie is afgesloten

Wereld Duur Record Tennis
Bied alle kinderen een sportkans! En Doe een bijdrage aan het Wereld Duur Record Tennis
Drie dagen en twee nachten achter elkaar wakker blijven zal voor menigeen al een hele opgave zijn. Danny van der Doe (34) en Wilmar de Vos (23) van onze eigen Tennisclub TC De Kikkers gaan nog een stap verder. Ze willen 62 uur achter elkaar tennissen en zo het wereldduurrecord op hun naam schrijven.

Tijdens de marathonpartij wordt gespeeld volgens de officiële tennisregels. De twee Kikkers nemen tijdens het serveren en tussen elke twee games in steeds de maximale tijd. Het wordt ook geen écht duel, weet Van der Doe. Sterker nog: ,,Het zal veel trager gaan dan tijdens een echte wedstrijd. Het wordt ongelofelijk saai’’. Het duo gaat de bal rustig overspelen. ,,We spelen hem zo min mogelijk de hoeken in.’’

De toekomstige helden beginnen op donderdag 19 juli om 08.00 uur met tennissen en houden daar, als alles volgens plan verloopt, op zaterdag 21 juli om 22.00 uur weer mee op. Ze verdringen dan het oude record, 61 uur tennissen, uit het Guinness Book of Records.

Op vrijdag 15 juni hebben ze de eerste serieuze test al doorstaan. De mannen speelden toen in de hal van TV Nieuw Vennep 48 uur lang tegen elkaar.

Rond de recordpoging worden flink wat activiteiten georganiseerd, zoals een Poker Avond, een high tea en tijdens een veiling gaan talloze kavels onder de hamer. Het volledige programma kunt u lezen op www.tcdekikkers.nl Met het halen van het wereld duur record hopen we veel geld in te zamelen voor het Jeugdsportfonds.