Sportplezier Hof van Twente in actie voor het lokale Jeugdsportfonds!

Sportplezier Hof van Twente
Normal ee48b58aa2d37d5f196f7071afbca873d97da6f9
van totaal € 1.000 (165%)

Stichting Sportplezier Hof van Twente is de laatste maanden bezig geweest om te zoeken naar een goed doel wat overeenkomt met ons doel en visie. Het goede doel is gevonden in het Jeugdsportfonds.

Stichting Sportplezier Hof van Twente staat voor samen sporten en bewegen. Kennismaken met de verschillende sporten en verenigingen middelde de Deldense Sportweek. Sporten en bewegen bevordert sociale relaties tussen mensen, leert mensen omgaan met waarden en normen, geeft ontplooiingsmogelijkheden en heeft een natuurlijk positief effect op de gezondheid. Maar bovenal voor sporten met plezier.

Waarom wij als Stichting het Jeugdsportfonds hebben omarmd is vrij eenvoudig om uit te leggen. Als je lid wordt van een vereniging kan het lidmaatschap soms een drempel zijn, zeker als er thuis geen geld voor is. Vaak wordt dan het lidmaatschap opgezegd en moet het kind noodgedwongen stoppen met sporten. ​Dit heeft een grote impact op het hele gezin. Om kinderen toch te kunnen laten sporten is het Jeugdsportfonds opgericht. Jeugdsportfonds geeft kinderen weer de kans om te sporten en om kind te zijn.