Zet talent in beweging!

Robert Heinst
van totaal € 5.000 (25%)

Onze goede voornemen voor 2015 is om nog meer (jong) talent in beweging te zetten! Doet u mee?

Bij Olympia geloven wij in de kracht van 'doen' waarbij de passie en het plezier ervan afspatten. Wij willen mensen helpen bij het realiseren van hun ambities. En daar kunnen we niet vroeg genoeg mee beginnen.

Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien er bijna 400.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Omdat in deze gezinnen sporten niet bovenaan het lijstje staat bij het verdelen van het inkomende geld, lopen hun kinderen allerlei kansen mis die voor andere leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Terwijl sporten juist een heerlijke manier is om je energie kwijt te raken. En door te sporten kan een kind zich ontwikkelen op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin waarin het kind leeft.

Wij hebben daarom besloten ons gehele budget voor kerstgeschenken dit jaar te doneren aan het Jeugdsportfonds Haaksbergen en Jeugdsportfonds Oost-Gelre. Concreet betekent dit dat wij minimaal 5 kinderen uit beide gemeenten kunnen laten sporten. Deze actie is bedoeld voor Haaksbergen.

Doet u ook mee? Wij willen ons bedrag verhogen. Daarvoor hebben wij uw bijdrage nodig. Doneer nu namens uw bedrijf wat u maar kunt missen.

Wat krijgt u daar voor terug?

Publiciteit Naast een goed gevoel zorgen wij voor de nodige lokale (kranten) en online publiciteit via sociale media.
Netwerksportclinic Volgend jaar organiseren wij in het voorjaar samen met Keifit in zowel Haaksbergen als in Lichtenvoorde een sportclinic waarvoor u, als ondersteuner van dit goede doel, een uitnodiging ontvangt.

Wij starten zeer binnenkort met Jeugdsportfonds Oost- Gelre

Binnenkort zal ook onze actie in Oost-Gelre van start gaan. Er was tot vandaag nog geen Jeugdsportfonds in deze gemeente. Met hulp van de lokale stichtingen Oost-Gelrese Uitdaging en Clubvooruit hebben we het begin van dit sportfonds kunnen maken. Concreet zal er zo snel mogelijk ook een actie komen voor deze gemeente.