Deldense Sportweek steunt JSF

Ramon Kuiper

( Lid van team: Stichting Sportplezier Hof van Twente )

Normal 171cbb1171d552a143240f752144668d98a777d6
van totaal € 1.000 (235%)

Stichting Sportplezier Hof van Twente is de laatste maanden bezig geweest om te zoeken naar een goed doel wat overeenkomt met ons doel en visie. Het goede doel is gevonden in het Jeugdsportfonds.

Stichting Sportplezier Hof van Twente staat voor samen sporten en bewegen. Kennismaken met de verschillende sporten en verenigingen middels de Deldense Sportweek.
De teams die deelnemen Aan de Deldense Sportweek zijn vriendengroepen, straten, familie of collega's
Sporten en bewegen bevordert sociale relaties tussen mensen, leert mensen omgaan met waarden en normen, geeft ontplooiingsmogelijkheden en heeft een natuurlijk positief effect op de gezondheid. Maar bovenal voor sporten met plezier.

Waarom wij als Stichting het Jeugdsportfonds hebben omarmd is vrij eenvoudig om uit te leggen. Als je lid wordt van een vereniging kan het lidmaatschap soms een drempel zijn, zeker als er thuis geen geld voor is. Vaak wordt dan het lidmaatschap opgezegd en moet het kind noodgedwongen stoppen met sporten. ​Dit heeft een grote impact op het hele gezin. Om kinderen toch te kunnen laten sporten is het Jeugdsportfonds opgericht. Jeugdsportfonds geeft kinderen weer de kans om te sporten en om kind te zijn.