Gesigneerd schaatspak van Michel Mulder

Jeugdsportfonds Friesland

( Lid van team: Online veiling Sportgala Fryslân  )

van totaal € 225 (0%)

Schaatsen als een Olympisch kampioen in het pak van Michel Mulder!

Wilt u kans maken op dit unieke item van tweevoudig wereldkampioen en Olympisch kampioen Michel Mulder? Breng het hoogste bod uit en u schaatst het snelste rondje met dit gesigneerde Beslist.nl schaatspak van Michel Mulder! De bijdrage wordt daarnaast volledig geschonken aan het Jeugdsportfonds Friesland.

Sportgala Fryslân: Assistent van het talent
Tijdens het Sportgala Fryslân worden in verschillende categorieën de Pim Mulierprijzen uitgereikt. Dit jaar is het thema Assistent van het talent. Je ziet ze bijna niet, maar ze zijn overal: mensen die dagelijks ervoor zorgen dat sporters (jong en oud) kunnen sporten. Het Jeugdsportfonds is ook zo’n assistent voor toekomstige talenten die het mogelijk maken dat ieder kind kan sporten. Die wil de organisatie van het Sportgala Fryslân graag ondersteunen met het veilen van enkele unieke sportitems.

Waarom het Jeugdsportfonds?
Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Elk kind moet kunnen sporten, niet alleen omdat het leuk is maar een kind ontwikkelt zich ook op sociaal, fysiek en mentaal vlak. Het Jeugdsportfonds geeft deze kinderen een steuntje in de rug door de contributie en waar mogelijk de sportattributen te betalen.

Specificaties veiling
Met uw minimale bod van € 225,- kunt u minimaal één kind een jaar laten sporten. De bieding sluit op donderdag 25 februari 2016 om 12.00 uur. Heeft u het winnende bod uitgebracht? Dan ontvangt u via de organisatie van het Sportgala Fryslân het schaatspak van Michel Mulder. De veilingactie wordt op woensdag 17 februari gepresenteerd op het Sportgala Fryslân te Heerenveen.
Bieden kan via Marktplaats: http://www.marktplaats.nl/a/sport-en-fitness/overige-sport-en-fitness/m1020469375-gesigneerd-schaatspak-van-michel-mulder.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&orderSource=SYI

Voor meer informatie over deze veiling
Jeugdsportfonds Friesland | Yanna de Vries- van Tol
Tel: 0513-630 660| e-mail: Yanna.vantol@jeugdsportfonds.nl

Over Jeugdsportfonds
Het Jeugdsportfonds is een fondsenwervende instelling met een ANBI-status en CBF-Keurmerk.
Meer informatie: www.jeugdsportfonds.nl / www.friesland.jeugdsportfonds.nl

Over Sportgala Fryslân
Het Sportgala Fryslân zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 17 februari te Heerenveen en is live te volgen via Omrop Fryslân.
Meer informatie: www.sportgalafryslan.nl