TRI-FA

Dennis van de Worp
van totaal € 7.500 (326%)

www.trifa.nl

De drie zussen Jacqueline Nell, Carola Nell, Jolanda Nell en drie zwagers Dennis van de Worp, Marlo Moedig en Martijn van Prooijen realiseren zich maar al te goed dat zij hun dromen kunnen waarmaken zonder belemmeringen. Om deze reden hebben zij hun krachten gebundeld en zetten zich in om jongeren te helpen die om financiële redenen niet kunnen sporten. Het team bestaat verder uit: Petra Aaldring, Pieter Aaldring, Ton van Vliet, Mark Wilson, Casper van der Burgh, Jochem Uytdehaage, Erik van der Linden, Theo van Vliet, Sarah Lamens, Maria Oorsprong-Alta, Rahel Bellinga, Dennis Noordzij, Ron van der Bergh Cees Colijn.

In 2013 (€ 8.500) en 2014 (€ 7.500) heeft Tri-Fa totaal € 16.000 aan het Jeugdsportfonds geschonken en wij hopen in 2015 opnieuw een geweldig bedrag te overhandigen.

 Activiteiten Tri-Fa doet met 3 teams mee aan 3 triatlon competities. Het damesteam is gepromoveerd naar de eredivisie, er zal een herenteam starten in de 2edivisie en een herenteam start er in de 3edivisie. Alle circuits bestaan uit vijf triatlonwedstrijden en totaal meer dan 100 enthousiaste teams. De Divisie wedstrijden zijn elk jaar een spektakel vol spanning. Individuele strijd en teamprestatie gaan hand in hand!

Naast het Divisie triatlon-circuit doen de inmiddels 21 atleten van Tri-Fa ook mee aan regionale hardloopwedstrijden, trails, run-bike-run wedstrijden, zwemwedstrijden enz.

Wilt u de belevenissen van Tri-Fa volgen? Neem dan een kijkje op www.trifa.nl of volg ons via twitter @Trifa7 of via facebook www.facebook.com/trifatriatlon

Wij gaan graag met u in gesprek. Meer weten over Tri-Fa? Kijk op www.trifa.nl

Met vriendelijke groet, Tri-Fa

Dennis van de Worp

06-22797234 trifadocs@gmail.nl